logo_los2.gif

image022.jpg

bus website.jpg

20140806_084212.jpg

Over mijzelf

Introductie

Projecten

Veel gestelde vragen

Over mijzelf

Garantie en

Algemene Voorwaarden

Contact

 

 

 

Over mijzelf

 

Mijn naam is Bart Meirink. Ik ben geboren en getogen in Houten en woon sinds 1991 in Zeist, met vrouw en twee dochters.

 

Opleiding en werkervaring

Na een HBO-opleiding Maatschappelijk werk ben ik terechtgekomen in de zorg, als groepsleider bij verstandelijk gehandicapten in gezinsvervangende tehuizen. Na een aantal jaar heb ik een switch gemaakt in mijn carrière en ben ik gaan werken als medewerker gebouwenbeheer bij een grote thuiszorgorganisatie in Amersfoort. Daar was ik (mede)verantwoordelijk voor het beheer van 28 panden in de regio Eemland. Ik heb geholpen met het opzetten van een groot meerjarenonderhoudsplan voor deze panden. Verder had ik de regie bij werkzaamheden die door anderen werden uitgevoerd. Kleinere reparaties deed ik zelf. Eén van de leukste onderdelen van mijn werk vond ik altijd het regelen van verhuizingen. Het was steeds een uitdaging om te zorgen dat de medewerkers zo min mogelijk hinder ondervonden van hun verplaatsing. Na 10 jaar werd ik hoofd Facilitaire Dienst bij een non-profit instelling in de binnenstad van Utrecht. Die functie heb ik een aantal jaren gehad, tot ik in 2010 besloot om voor mijzelf te beginnen als zzp-er met een eigen klussenbedrijf.

 

Een eigen Klussenbedrijf

Het klussen is altijd mijn grote hobby geweest. Als jong jochie leerde ik schilderen en timmeren van mijn grote broer. Bij het ouderlijk huis in Houten hoorde een grote tuin, dus het tuinwerk heb ik spelenderwijs geleerd. In de zorg had ik onregelmatige werktijden, waardoor ik daarnaast kon meehelpen met het klussenbedrijf van een kennis. Samen met hem heb ik panden door heel Nederland, maar ook in Duitsland en België geschilderd, badkamers aangelegd etc. Na een aantal grote verbouwingen thuis, is daar niet veel werk meer te doen....De stap naar een eigen klussenbedrijf was dus niet zo heel erg onverwacht.

 

Het is spannend geweest of het zou lukken, maar gaandeweg rijgen de klussen zich aaneen. Dat is een gunstig teken: de meeste opdrachten krijg ik via-via. Mijn klanten zijn tevreden en geven mijn naam door aan hun kennissen. Maar ook de zzp-collega’s uit mijn netwerk die mij inhuren, vragen mij weer terug. En mooiste is dat ik met heel veel plezier naar mijn werk ga!