logo_los2.gif

image022.jpg

bus website.jpg

20140806_084212.jpg

 

Veel gestelde vragen

Introductie

Projecten

Veel gestelde vragen

Over mijzelf

Garantie en

Algemene Voorwaarden

Contact

 

 

Veel gestelde vragen

 

Kom je altijd langs voordat je een offerte uitbrengt?
Ik kom altijd langs. Ik kan de omvang van het werk beter beoordelen en u eventueel van advies dienen, als ik de situatie ter plaatse heb bekeken.

 

Breng je kosten in rekening voor het uitbrengen van een offerte?
Nee, mijn offertes zijn gratis, geheel vrijblijvend en (tenzij anders vermeld) 30 dagen geldig.

 

Wat staat er in de offerte?
In de offerte beschrijf ik de uit te voeren werkzaamheden, inclusief de kosten en wat er bij de prijs inbegrepen zit en wat niet. In de week dat u de offerte ontvangt, neem ik telefonisch contact met u op om de offerte nog eens door te spreken.

 

Dus ik krijg geen verrassingen achteraf?
Alleen als er echt extra dingen gedaan moeten worden, waarvan van tevoren niet bekend was dat deze zouden moeten gebeuren. Denk hierbij aan verborgen gebreken die pas tijdens de werkzaamheden boven water komen.

 

Maak je prijsafspraken en neem je ook aan?
Ik kan u een tarief per uur aanbieden, maar ik kan ook een totaalprijs maken inclusief of exclusief gebruikte materialen. Het is dus aan u, waar uw voorkeur naar uitgaat.

 

Breng je voorrijkosten in rekening?
Nee, ik breng geen voorrijkosten in rekening. Maar ik werk wel bij voorkeur binnen een straal van 25 km van mijn woonplaats Zeist.

 

Doe je alle werkzaamheden zelf?
De meeste werkzaamheden voer ik zelf uit, maar als het gaat om klussen waarvoor ik zelf niet het benodigde vakmanschap in huis heb, kan het voorkomen dat ik de opdracht geheel of gedeeltelijk uitbesteed aan andere vakmensen.

 

Kan ik zelf voor de materialen zorgen?
Dat is mogelijk in overleg, mits de materialen van goede kwaliteit zijn. Het moet niet ten koste gaan van het eindresultaat.

 

Kan ik zelf meehelpen aan de uit te voeren werkzaamheden?
Dat kan, ik assisteer dan bij de klussen die u zelf niet alleen aankunt of alleen aandurft. En al die dingen die u eigenlijk zelf zou willen doen, maar waar het gewoonweg niet van komt of waar u een paar extra handen voor nodig hebt.